úterý 8. července 2014

Neumřela jsem!

Právě naopak,

žiju až až! Ale čas na počítač celkově, natož na blog - téměř žádný. Štve mě to, nebudu říkat, že ne, ale to máte tak. Buď jsem v práci, nebo dělám řidičák, nebo trénuju na hody. Když nic z toho a jsem doma, tak buď píšu bakalářku, nebo cvičím, případně spím. A když už nic z toho, tak si užívám alespoň trochu toho že jsem doma, že je léto, že maj všichni prázdniny a snažím se s nimi trávit čas. A ani na to ten čas nemám.
Do toho doma občas uvařit nebo co, když jsme prej s tou ségrou doma, tak ať mi tu netrpí hlady :D Občas něco upéct.
Zbylý volný čas: 00:00:00

V dárku od ségry! Chápete tu krásnou ironii? :)
Žádná dieta, vůbec! Ale zdravý životní styl!
Navíc jsem od ní dostala flašku na pití
krásnou sportovní a 90% čoko! ♥
Co se stihlo udát? 2x jsem se stihla opít do ostudy, ale zato pořádně oslavit narozeniny! Od ségry jsem 13,2 km v čase 1 hodina 24 minut!
dostala nejbožejší dárky! :) Od našich samozřejmě taky :) Krásná, potěšující přání od přátel a růži od toho nejlepšího! A sama od sebe?

Ano, správně, jsem na sebe pyšná jak sviňa! Zamilovala jsem si to běhání neskutečně. Běžecké boty nesundám, jsem připravena v každé situaci. Stejně tak jako sportovní podprsenku už mám taky skoro pořád, o kraťáskách ani nemluvě! :D
Hubnout se mi sice teď moc nedaří, protože ano - hřeším, nejčastěji nějakým tím alkoholem, žeano. Ale udržuju se a makám o sto šest! :) NTC, běh, kolo, procházky, snad brzy plavání :) A jím samozřejmě zdravě! Rozhodla jsem se teď najet na jídlo 4x4 (4 jídla, po 4 hodinách). Mělo by to být každé jídlo 400 kcal, ale protože můj výdej je větší, než s jakým počítá Jillian, pohybují se moje jídla mezi 1700-2000 KJ. Tedy pohybují, dneska mám s tímto režimem první den. Začala jsem tedy ale znovu vážit a počítat :) Jen než si zvyknu. Zatím se mi ale tato metoda líbí. Uvidím, jak se k tomu moje tělo postaví a pak Vám o tom hodím článek! :)

Jinak dnes jsem měla první jízdy :) Joo, baví mě to! Brzy ze mě snad tedy bude paní řidička. Ale žádný vození si prdele i do obchodu :D Jen budu ráda, když nebudu muset otravovat rodiče pokaždé, když budu potřebovat někam hodit a to je super :) Snad se povede, držte mi palce! :)

Bakalářka jde na chvíli do ústraní, abych se mohla učit na závěrečky (ano, už teď se musím učit, protože je mám na konci měsíce dělat! :D hahá! ). Takže v srpnu to vypukne.

Hody? Hody budou boží, to jsem se rozhodla už teď!

Chlapi? Děvčata, to je Vám tak komicky v háji :D Aneb, když se Vám líbí někdo, kdo se Vám absolutně líbit nesmí a do toho, když někoho neskutečně milujete, ale přitom ho milujete svým vlastním způsobem, který s tím klasickým vztahovým způsobem absolutně nejde dohromady (ne, prostě to nejde). No jak tohle dopadne!

Tak jo, teď už fakt slibuju, že se k Vám mrknu. Neříkám, že ke všem dnes, ale nebude tu nový článek, dokud nebudu vědět, jak se všichni máte! :)

A teď pádím na kolo za kamarádkou :) Mějte se famfárově! :)

11 komentářů:

  1. Tak to jsem ráda, že si prázdniny užíváš! :) Vypadáš skvěle! ;) Taky si držím příjem 1700 kcal, nebo se spíš snažím :)

    OdpovědětVymazat
  2. PS: nechceš spřátelit? :) (www.goodhealth.blog.cz)

    OdpovědětVymazat
  3. úplně s tebou soucítím, lítám z posilovny do druhé (práce), ještě se věnovat příteli, občas pomoct taťkovi na zahradě a navštívit mamču se ségrou. ŠÍlííím, tomu říkáte prázdniny?:D
    Nemáš tam chybku? 1700 Kcal ne KJ :) já se snažím kolem 1800, ale ne vždycky mi to vyjde a přeskočím výš :D
    4*4 jídla jsem ještě nezkoušela, ale jedu IF a začínám papat ve 12, končím v 10 večer, tkhle mi to vyhovuje:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, slovo prázdniny jsem proto letos rovnou ze svého slovníku vyškrtla! :D Ale na druhou stranu, jsem mega ráda - nenudím se, mám pořád co dělat. Prostě, jsem typ člověka, co by to těžko zvládal, kdyby měl sedět celý prázdniny doma na prdeli :D Takhle sice furt lítám, ale jsem ráda, že jsem něčím zaměstnaná :)

      Nene, chybu tam nemám, ale možná jsem to blbě formulovala. 1700-2000 KJ má jedno moje jídlo, tedy celkový příjem mám 6500-8000 KJ :)
      Jo, nad IF jsem taky přemýšlela, ale jestli se k tomu dokopu, tak až po tomto, což mi příjde jako takovej dobrej přechod k tomu :) Byla jsem zvyklá jíst prakticky pořád, třeba i 7x denně, cca od 8 od rána do půl desáté do večera. Tak skočit rovnou na IF by mě mohlo zabít :D A tohle se mi zatím líbí, ikdyž mám za sebou první den :) Ale na IF jsem slyšela jen hromadu pozitivních ohlasů, tak třeba časem :)

      Vymazat
  4. Držím palečky při řidičáku a gratuluji k těm 13 km, jsi skvělá! :-) jinak ne, brownies dělám z červených fazolí, ne z řepy, ale to jsem ještě nezkoušela takže jsi mi nadhodila nový recept - děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tedy tolik pozitivních zpráv:-)
    Přeji,ať se ti nadále daří a moc ti to teď sluší a moc ti přeji tvojí sestru,taky bych chtěla mít takovou :)

    OdpovědětVymazat
  6. No nazdárek. :-) Co jsem si tak všimla, tak moc lidí tomu kickboxování nepropadlo, to snad jen já. :-D Takže jsem asi nebyla moc objektivní, ale mně Kickbox FastFix fakt hrozně bavil. :-D Určitě to vydržíš. :-) Pak dej vědět, jak tě to (ne)bavilo. :-D
    Jak mám prázdniny, tak - musím zaklepat - mám pořádek. :-D
    Opila ses do ostudy? :-D Jediná moje kámoška z ulice bydlí už rok u chlapa a stala se z ní naprosto nemožná trubka, ověřila jsem si to nedávno. Tak jsem slušná a nudná doma a počítám kalorie. :-D
    To už je tak dávno, co jsem měla první jízdy, ale pamatuji si i, co jsem měla na sobě a že jsem se hrozně zpotila, a když jsme vyjeli, nemohla uvěřit, že fakt jako řídím auto. :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Tomu se říká krásně nabitý program. Jsem na tom podobně.. Právě jsem se vrátila od moře, kde jsem neskutečně jedla (samé zdravé věci, ale zkrátka hodně, protože když má člověk polopenzi, tak se musí "napucnout" :)) Do toho ani ne za 14 dní dělám závěrečky taky (a neučila jsem se teda ještě :D ), takže držím palce nám oběma.
    Jinak běh si zamilovávám taky, tuhle jsem běžela lesem a určitě to bylo přes 2 km, takže zatím můj rekord (ještě uteče hodně vody, než tě "doženu"), ale jiný pohyb moc nedávám. Začala jsem Body Revolution, ale je to dost lehký, takže to flákám, uvidím, jak budou vypadat další týdny. Do toho všeho se musím učit průvodcovské texty na brigádu a jak říkáš, čas na kamarády skoro není.
    .
    Ach jak ti rozumím ohledně zamilovávání se. Já mám problém tenhle stav u sebe i poznat.

    OdpovědětVymazat
  8. To není pravda, na Tebe právě zapomenout nejde, jsi jediná, co mě tehdy zjebala za to, že furt jen kecám a nečiním a ted zase činím, jen ten blog trošku u mě upadá, ptž tam nepíšu tak často a nemám moc čas číst všechny ostatní blogy, ale k Tobě chodím...! I když né vždy komentuji, to je fakt, tak Ti raději vždycky odepíšu i tady, abys věděla, že to čtu... ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Já se na řidičák chystám na podzim, jsem na sebe zvědavá.. Ale definitivně rozhodnutá, že si ho udělám.
    Po zhruba půl roce jsem se vrhla na bakalářku.. Sice mám času dost, ale vedoucí počítala s tím, že jí budu pravidelně zahlcovat mými pokroky. Což se nestalo. Tak to chci napravit.. i když zase nevim, jestli ona o to stojí - o prázdninách ...
    zhubnout-konecne.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, ráda bych tě pozvala na svůj nový blog, který bude hlavně o cvičení a zdravé stravě, budu ráda, když se podíváš:))
    http://fitnessholicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat