pátek 6. června 2014

Ještě jednou to zabijeme a budeme spolu!

Ha,

ještě se mnou máte trpělivost?
Všem co ano neskutečně děkuji, omlouvám se a posílám imaginárního zlatýho bludišťáka.
Další dvě zkoušky za mnou, terénní cvičení všechny... no prostě a jednoduše - ještě jedna zkouška a zase o mně budete vědět furt a stále! :D

Článků Vám tu skutečně plánuji napsat mraky, ale neměla jsem čas vůbec na nic, na žádnou prokrastinaci. Bah, děvčata, já neměla ani čas vidět svého přítele, kterej bydlí hned vedle mě, takže asi tak. Samozřejmě je Vám asi jasné, že když už se časová skulinka v mém harmonogramu našla, nehodalala jsem ji nechat u počítače. Ale stejskalo se mi po Vás jako blázen, to si zase nemyslete!

Zkouškové se zatím daří velice úspěšně. Kupodivu v rámci možností (nepočítaje dny těsně před zkouškou apod) si zvládám doprávat dostatek spánku, dostatek pohybu a dobrého (a zároveň zdravého jídla), má váha tedy nikam nestoupla, jen tak občas vykyvuje dolů (tzn. 66-67 kilo - to ujde, ne? :D ). A já se do toho teď hodlám megapořádně opřít! A Vám napsat prakticky o všem, co mě dostalo tam kde jsem a všechno co jsem během té své dlouhé cesty objevila, zjistila.

Včera, když jsem šla ze zkoušky, musela jsem si udělat radost. No a co, že jsem vůbec neznala výsledek ani jedné z oněch absolvovaných, ale radost jsem prostě potřebovala - víte jak, odreagovat se. Vletěla jsem tedy do C&A, protože jsem věděla, že tam měly kraťásky a já potřebovala na běhání ještě jedny. No už jsem z tama měla jedny modré, přišel čas na změnu barvičky. A protože jablko nepadá daleko od stromu a některé úchylky se prostě dědí, vyhrála šedá! ♥ Společně s ní také šedé tílko :D A černá a modrá bandeau podprsenka :)) Takže radost převeliká, těším se, až za půl hodinky vyběhnu. A co víc? Konečně jsem si koupila mp3 s klipsem, takže nemusím běhat s telefonem v ruce! Yeah!

Dříve jsem odcházela z obchodu smutná, že si nemůžu nic koupit, že mi nic není. Teď odcházím smutná, že si nemůžu koupit vše, co mi sluší. :D 
Ták, teď si dobře prohlédněte to břicho na té fotce. Tak, výborně. Dobře si ho zapamatujte. A co? A za 2 měsíce uvidíte jedno takové pěkné, vypracované a tomuhle nepodobné! :D Ták, to je plán!

Jinak jsem teď na internetu na fb zveřejňovala jednu svoji proměnu. Nečekala jsem takový ohlas, ale neskutečně mě potěšily reakce ostatních a co víc, chodili si za mnou pro radu :) Takže já teď jako jedu jedu a radím jo :D No kdo by to byl před 9 měsíci řekl :))

Posledních 9 měsíců mi dalo 21 kilo lehkosti, nový směr v životě, neskutečné sebevědomí a větší radost ze života! Klouby mě nebolí, v létě neždímu triko když vylezu ven, sport mě baví, jídlo mi chutná. Jsem zdravější, silnější, krásnější. Jsem konečně skutečně svá!


Tak jo, oblíct, obout, vyběhnout! :) A pak kouknout k Vám a začít psát konečně ty tématický články :D Jste nejlepší děvčata, jsem ráda, že máte tu trpělivost a pochopení, děkuji Vám! ♥

12 komentářů:

  1. Radost.jpg - oprávněný název. ;-D Vypadáš naprosto úžasně, skvělá proměna! Taky bych potřebovala rady, ale stydím se si o ně někomu napsat, všichni jsou i tak vytížení. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) Ale po tom co jsem teď mrkla na tvůj blog si myslím, že zaručeně žádné rady nepotřebuješ! :D Ale kdyby něco, zkus se zeptat. Ovšem, jsem na tom stejně jak ty - pouze hromada zkušeností, ale žádnej odborník :)

      Vymazat
  2. Páni, děkuji za komentář. Spousta holek, které měly nebo mají kila navíc, to znají, jen se o tom moc nepíše "na plnou hubu". Dokonce 90 % ani nepřizná, že chtějí zhubnout hlavně kvůli vzhledu.
    Máš pravdu, největší boj je s myslí. Někdy je těžké najednou změnit zvyky a žít jinak a nejde to hned. Nejlepší je, když je to zábava, jak píšeš. :-) Možná jsou ještě horší lidi, kteří mají velkou potřebu to vytrubovat do světa a všechny "spasit". :-D Třeba jedna známá přestala jíst maso a začala cvičit. Každému na potkání to vypráví a ještě mi řekla, že je její přítel při těle a bude muset shodit. Neměla jsem slov.
    Tady na té fotce (Radost.jpg :-D) vypadáš jako moje spolužačka, to mě v první chvíli vyděsilo. :-D U Andullie jsem klikla na tvůj komentář, jsem hrozně ráda, že mi tam najela myš. :-D Protože mě nejvíc inspirují lidi jako ty, kteří toho museli hodně změnit a pořádně zamakat. :-)
    A když to napíšu blbě - ten zadek máš hrozně bezva, můj sen je mít takový. ;-D

    Takže studuješ psychologii?

    OdpovědětVymazat
  3. Wow! to je super váha! :)) gratuluju k úspěšné cestě v zdravém životním stylu! :)) PS: nechceš spřátelit? :)(www.goodhealth.blog.cz)

    OdpovědětVymazat
  4. díky,jako čas na blog si najdu vždy:)já jsem slušně vychovaná a omlouvám se i za to co nemusím,ale tak už je to ve mě:)jj,já vím a dávám si pozor:)díky snad to i na té nové praxi bude v pořádku:)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to jsi dost slušně pokročila :-) jen tak dál ;) přeji,a´t i tu poslední zkoušku zvládneš a moc gratuluji k těm co jsi zvládla;) Jen užívej volnosti,které máš s kýmkoliv a internetem se nezatěžuj teď je opravdu hezky,což láká být venku než někdy u pc či ntb

    OdpovědětVymazat
  6. :) Krásný pozitivní článek! Je to radost tě sledovat :)
    .
    Já se teď opět snažím dát do formy, odcvičila jsem 30 day shred, dneska půjdu na brusle, opět jsem téměř vyřadila pečivo a je mi blaze :) Oblékám kraťásky (a když do tvých nožek mi teda ještě kus chybí -nebo spíš přebývá, haha :), ale což :)) a ráno v šest chodím běhat. Maloučko ale běhám :)
    .
    Mám z nás radost, Čistě namyšleně :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten zadek! Hustý. Jsi borec. A gratuluju k úspěšným zkouoškám!
    Sud (zhubnout-konecne.blog.cz)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, tak Ti povím, že není lepší pocit, než když si řekneš že zhubneš a ono to fakt vyjde, to je úplně nádhera a říkala jsi že mě doženeš, tak honem honem 59 :) ... ale je fakt těžší hubnout z méně, než z více, ale o to lepší je výsledek :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ježiš, Andy, Ty jsi skvělá! Tvoje články mě vždycky nabudí pozitivní energií, takže mi hrozně chyběly!! Doufám, že tedy zkoušky budeš mít co nejdříve (a samozřejmě úspěšně) za sebou a dostaneme svou dávku motivace, odhodlání a pozitivismu! :)) A ta věta o nakupování mě dostala! :D
    Hrozně Ti to sluší, jsi kočka a důkaz toho, že když se chce, všechno jde.

    OdpovědětVymazat
  10. nádhera!skvělý posun, máš můj obdiv! taky bych nejradši vykoupila v obchodě všechno oblečení, kdyby se tam donutila vůbec jít :D
    a gratuluju moc ke zkouškám, mě chybí ještě jedna, i když ta nejhorší :)

    OdpovědětVymazat