pátek 20. června 2014

Dobojováno!

Teda, jeden boj.

Válka co? Válka stále trvá.
Zkouškové je děvčata úspěšně za mnou!

Teď si teda chvilku sedím s nohama na hoře. Vychutnávám si to volno, tu pohodičku. Žádnej stress, žádnej spěch. Ale tak nějak ano - vím, že to není pravda a já musím zase začít makat.

Na čem? Je to jednoduché - úspěšně jsem zvládla všechny zkoušky tohoto semestru. Jsem na sebe pyšná jako blázen. Můj průměr za celou dobu studia činí 1,48 (jsem ve druháku) a za tento rok 1,33. Takže jako pardon, ale to je prostě nádherné :D Ale, to že jsem ve třeťáku taky značí další věc. A to, že příští rok mě čeká psaní bakalářské práce. Ovšem budu dělat vlastní výzkum a proto si potřebuju během prázdnin něco k dané tématice nastudovat, abych následně věděla, co že to vlastně dělám a zkoumám. Takže bod jedna tohoto léta - pracovat na bakalářce.
Věc druhá - je mi skoro jednadvacet a co? A nemám řidičák! No a to jako už začíná být občas trochu problém. Věčně musím prosit rodiče, aby mě někam odvezli, zavezli, vyzvedli... no prostě, už si ho udělat musím. Bod třetí - hody ♥ To je prostě taková srdcová záležitost, ale taky pekelnej žrout času... a jater :D
A věc poslední - brigáda :) Snad se mi povedlo sehnat a v pondělí se jdu zaučit. Tak uvidíme, jestli si mě nechaj.

No, spousta plánů na léto co? Společně s nějakými fesťáky, koncerty, hody ostatních vesnic a focením. Jak že to stihnu? Horko těžko. Nicméně, přítel se se mnou rozešel a tedy světlá stránka věci - na tohle všechno někde nějak najdu čas.
Konečně jak mám po zkouškách, tak mám zase čas pořádně sportovat!
Takže pěkně jednu NTC, hodně a ráda se procházím, zase běhám (už 8,4 km!), vymýšlím kraviny, posiluju si... prostě makám!
Byla jsem v úterý na InBody :)
Na věk 21, výšku 165 cm a váhu 67 kilo mám:
Svalová hmota: 27,4 kg (ruce po 2,3, trup 20, nohy obě 7,8)
Tuk: 18 kg (ruce 1,2, trup 8,7, nohy 3)BMI: 24,9 (těsně, ale jsem tam  ) PBF: 26,6 %  WHR: 0,84  Míra útrobního tělesného tuku: 2 level BMR: 1445 kcal (6121 KJ) Fitness score: 82


A to myslím si jde :D Já jsem spokojená, ve všem jsem v normě :) Ale měla jsem doporučeno zhubnout 3,2
Miláááčkové ♥
kila, tak tohle je má nová tříměsíční výzva! Za tři měsíce jdu tedy na přeměření a schválně, jestli to dám dolů. Věřím si! Jedu co nejlépe zvládám a situace dovoluje (aneb je léto, všude spousta čerstvého ovoce :D takže absolutně nesahám na sladké a dopuju se vitamíny :D a taky - léto = akce, takže ano, to pívečko si občas dám :)) Ale stále makám jak o život, takže to hodlám zvládnout! :) 

Mimochodem - moje odměna za zkouškové? Festival! Aerodrome! Kapela Avenged Sevenfold? Citová záležitost jako blázen ♥ Bylo to úžasný, skvělý a v nejlepší společnosti :))

Jinak, jak jsem minule zveřejňovala svoji proměnu, tak ta je i na facebooku. A po té, co byla zveřejněna jednou stránkou mi začala psát hromada lidí s dotazy - jak?! Takže zítra snad tu přistane první článek ke stravě :) Já jdu chvíli tedy bakalářkovat a během večer zjistím, jak si žije blogový svět :) Už mi zase chybíte :D


Člověk dokáže vypadat i docela dobře po 8,4 km běhu a 5 hodinách spánku, ne? :D

4 komentáře:

  1. Tak to předně gratuluji,že jsi zvládla zkouškové s tak krásným průměrem :) a ty plány na léto,aby se ti poštěstilo a mohla jsi si je všechny udělat a odškrtnout za splněné ;)

    OdpovědětVymazat
  2. gratulaceee :) sice mě štve jak všichni píšou, že mají po zkouškovém, když já ještě ne :D ale snad te taky dočkám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluju ke zkouškám, ten průměr máš skvělej! A čumim - vy máte taky ještě intexy? Mně se každej diví :D
    Avenged Sevenfold v Čechách? To mi zas něco uniklo :D Já je teda znám asi 3 měsíce (jdu se zahrabat..), ale vůbec nejsou špatní ;)
    Sud www.zhubnout-konecne.blog.cz (nechápu, proč mi u tebe na blogu nejse zadat jméno a odkaz na stránku ...)

    OdpovědětVymazat
  4. Prima pozitivní článek... Je vidět, že i rozchod bereš s nadhledem a to je dobře!
    Přeju, ať na prázdniny všechno vyjde. :)

    OdpovědětVymazat