středa 21. května 2014

Pěkně vychovaný tělo!

Krásné ráno :)

Tak jen rychlé hlášení, abyste věděly, že na Vás stále myslím a že jsem se nevypařila :D Teď mám za sebou těžký týden a půl, kdy jsem trajdala po přírodě a hledala broučky a učila se na dvě zkoušky :) (obě zkoušky zvládla, uzavřít terénní cvičení s broučkama taky :) ).

No jak už to tak bývá, sama od sebe jsem na cvičení čas neměla a to tak, že tentokrát vůbec. Přišla jsem z broučků, sedla jsem, do jedné do rána čuměla do učení a šla spát. Ráno vstala, šla na broučky a pak se to opakovalo. Vlastně se divím, že jsem se nezbláznila :D (ikdyž, možná trochu zbláznila ;) )
No jedla jsem tak nějak normálně, s tím, že jsem si teda pěkně ujížděla na hořké čokoládě a kokosu. Zadek mi přirostl k židli. Záda mě bolí jako blázen :D Nicméně, váha se posunula o půl kila dolů (snad nebudu muset oplakávat svaly!) a to hlavní - síla ani motivace mě neopustily!

Takže když jsem včera dojela úplně zmožená ze zkoušky, stejně jsem si zacvičila, maximálně si to užila a dneska ráno to pěkně cejtím :D Venku je nádherně, takže já oblékám šortky, nasazuju sluchátka a vybíhám ven :)

Další článek, kterej přibude, bude něco ke cvičení :) Taky to tu musím obohacovat ze všech stran, žeano :D Bude bude, když se poštěstí, tak dnes večer, kdy se zároveň mrknu po delší době pořádně k Vám a nejen takové to nakukování a pročítání v rámci prokrastinace :D Ale nemyslete si, průběžně Vás sleduji i přesto, že o tom ani netušíte :D

Jinak mě dnes čeká překrásný den. A proč? Protože se nebudu učit :D A protože jdu se ségrou nakupovat. A jestli si nekoupím plavky, tak budu hrozně naštvaná :D A doufám, že si konečně užiju trochu toho sluníčka :)

Co Vaše plány na slunečné odpoledne, či celý krásný slunečný den? :)

6 komentářů:

  1. Také to mám teď trochu hektické a cvičení pěkně šidím... Gratuluju ke všem zkouškám i k nevyčerpatelné motivaci, (protože mi ji tak trochu taky zvedáš :)).
    .
    Závidím neučení, šortky,nakupování všechno :). Já se posledních pár dnů vymetám koncerty vážné hudby a můj veškerý pohyb se odehrává jen a pouze na podpatcích, což dost pociťuju (aneb chodit po městě asi 3 km na 5 cm nebyl nejlepší nápad). Je to fajn, užívám si to, ale už se těším až to skončí a bude zase změna, budu venku, budu bruslit... jíst jahody a třešně...
    Bude to fajn :) (ono už je :))

    OdpovědětVymazat
  2. Hlavní je, že jsi to v pořádku přežila, psychické újmy nejsou (a nebo alespoň podle stylu psaní nejsou znát :D :D) a že teď už se do toho zase můžeš opřít naplno :) Užijte si nákupy a přeji hodně štěstí při výběru plavek, já se vždycky v těch obchoďácích hrozně rozčiluji a mám pocit, že mě klepne, ještě ta zrcadla v kabinkách, kde je vidět úplně všechno :D hrůza :D

    OdpovědětVymazat
  3. tak to předně gratuluji ke zvládnutým zkouškám :) je dobře,že jsi to takhle hezky zvládla:) přeji,ať si brzy najdeš čas na cvičení :-) nákupy si užij,já budu nakupovat ani nevím kdy,možná během letních měsíců :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Dúfam, že si pri nakupovaní našla tie pravé plavky :D :D a že tu bude fotka.
    Gratulujem k zvládnutým skúškam. To učenie do jednej sa určite vyplatilo. A keď váha ešte k tomu išla o pol kila dole, to je super.
    A máš pravdu, je naozaj krásne počasie na šortky :D

    OdpovědětVymazat
  5. Nech máš to chcenie a silu vždy :)

    Prajem Ti krásny deň :-*

    (http://style-de-vie.blog.cz/)

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravím! Už jsem se dlouho neozvala a tys mezitím změnila blog. Jak píšeš, žes hledala broučky, já nějak automaticky četla houbičky :D
    Teď nevim, jak se zjeví/nezjeví muj komentář, ale jsem Sud ze zhubnout-konecne.blog.cz :)

    OdpovědětVymazat