středa 23. dubna 2014

V plavkách se má plavat až ve vodě, ne ve chvíli, kdy se do nich člověk obleče!

Brý večer :)

Znáte ten pocit, kdy sotva založíte nový blog a nemáte na něj absolutně čas? :D Ne? Mně totiž trvalo měsíc, než mi google dovolil ten blog vytvořit (nevím proč) a ačkoliv jsem předtím blogovala více než půl roku, tohle je prostě čistý štít a teď je tu pusto :D Pokud jste sem tedy zavítali a nic tu není, buďte trpěliví a zavítejte sem za měsíc a budete čumět, jak se upíšu! Plánů mám tak milion o čem všem chci psát. Momentálně mám ovšem zkouškové a to se dosti podepisuje na mém "volném čase", který ve skutečnosti volný vůbec není :D

Taky vám tu budu pěkně házet fotky. Ne sebe. Tedy, ty možná taky :D Ale občas mám pocit, že mi přirostl foťák k ruce, takovej jsem umělec :D Ne dobře, nejsem dobrá, ale baví mě to a to je to důležité, jako u všeho ostatního! :)

Takhle se u mě projevovala prokrastinace minulý letní semestr - zkouška z kytek :D Jsem zvědavá, co budu fotit letos, asi motýlky :D :))



Dnes jsem zainvestovala do jedné knihy týkající se zdravého životního stylu (dnes je nějaký den knih nebo tak něco a tak se prodávaly knížky za cenu bez DPH! Což je pro knihomola jako jsem já hroznej trest, pokud zrovna nemá peníze - jakože já jsem chudý student :D), tak až ji přečtu (jakože se na ni chystám hned po zkoušce, která je v úterý), tak vám napíšu recenzi a nějakej výcuc toho, co jsem se z ní dozvěděla :)

Také jsem dnes v rámci odpočinku (těla i ducha) vyrazila s Evičkou na bazén. Olalá, jak já to plavání miluju ♥ A víte co je skvělé? Plavat v plavkách, ve kterých neplavete už ve chvíli, kdy se do nich oblečete :D (Aneb změna velikosti z XXL na L (v některých případech M) je prostě znát! ♥). Ovšem, musela jsem si půjčit plavky doma - vršek od ségry, spodek od mamky :D No za zkoušku si asi půjdu koupit nový plavky nebo co :D Dnes mám za sebou 1440 metrů za 50 minut :) Příští týden se hodláme vyškrabat na 1,5 km! Těším se už teď.

A na závěrem, dáreček pro všechny studenty, co jsou na tom teď jak já :D Ráno mi to poslala ségra - made my day! :D Skvělý, pobavilo. Aneb, ona ví, jak na mě :D



Inu, konec prokrastinace, zvířátka čekají :)

Mějte se famfárově, žijte zdravě, zacvičte si, vypusťte, užívejte život!
Vaše Andy :)

10 komentářů:

  1. Juuuu, krásný nový blog! Už bych se taky mohla přestěhovat :D
    Těším se na recenzi knihy, kterou sis koupila :)
    Aaach, bazén. Nejraději bych teď hned jela plavat. Musím to domluvit s taťkou. Koupili jsme si pernamentky, tak je musíme využít :) Vždy si na bazéně dáváme závody (a vždy taťku porazím! Ha! :D ).
    To video je super/krutý :D Zítra mám ty další přijímačky (z chemie) na laboranta a to se musím pořádně naučit. Na nutričního jsem se toho moc učit nemusela :D
    Jinak jak se daří? Zvládáš to bez pšenice? :))))

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se ti tento blog povedl,jen tak dál do úpravy :)
    Těším se na knihu,až se s námi o ní podělíš:)
    taky bych chtěla vyrazit do bazénu,ale necítím se na to :/

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. BlogSpot je super,vyhovuje mi daleko více než blog.cz,i když mi trvalo notnou chvíli,než jsem se tu zorientovala:D Se zkouškovým držím palce,však Ty to zvládneš a brzy to tu rozjedes pořádně:) budu se těšit na recenzi knížky! A fotíš krásně, někdy je fajn jen tak vzít do ruky fotoaparát a jen tak vyrazit do přírody:) Plavání je také skvělý relax.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, dakujem krásne za komentár na starom blogu (style-de-vie.blog.cz)... Pokiaľ chceš ostať v kontakte, čo si veľmi vážim, potrebujem Tvoj email, pretože blog je utajený a musím Ti najskôr poslať pozvánku... :)

    Ak máš ešte záujem :) môj email je nikloka@gmail.com ... napíš mi naň :)

    Drž sa ♥

    Prajem krásny deň :-*
    S pozdravom Nika

    OdpovědětVymazat
  5. :) Jaj, na změnu adresy si budu zvykat, ale což :)
    .
    Plavání neplavání mě pobavilo :) aneb jsi vážně šikula a ještě se smyslem pro humor... A vlastně si mě inspirovala k tomu, že bych mohla začít plavat. Cvičím Jillian a došlo mi, jak slabé ruce mám.

    OdpovědětVymazat
  6. Ou aha, tak super, přišlo mi to složité oproti tomu jak je to na klasickém blogu, tak fajn... Jasně, už to budu zase já, jen ještě vydržet tak dva týdny bez cvičení a pak už se na to vrhnu doufám:) Máš to tady pěkné a můžu se zeptat, ta jména ve sloupečku, proč Estella a já jsem šedé a ostatní je oranžové...?

    OdpovědětVymazat
  7. Podívej na tuto stránku, zdravá výživa, mě to úplně ohromila, já bych tak chtěla tam nakupovat!
    http://www.365bio.cz/chlazene-vyrobky/?strana=2 Ten obchod je tak blízko od mého baráku:))

    OdpovědětVymazat
  8. to video mě dostalo :D lepší než originál! plus pravdivé :D

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj,
    tak to s tím blogem znám moc dobře...založila jsem si ho asi před měsícem a od té doby prostě nemám čas ho aktualizovat, takže to trochu postrádá smysl..., ale pokusím se se polepši a budu moc ráda, když spřátelíme (o:

    Sledovala jsem Tvůj starý blog a moc se mi líbil.Za prvé Ti moc gratuluji k té velké změně, ke které jsi došla silnou vůli a pílí :) a za druhé se mi moc líbí i Tvé články, povětšinou naplněné optimismem a enthusiasmem :) Držím palce, ať se Ti stejně pěkně daří i dál :)

    I tenhle článek mě rozesmál a povzbudil...s tou prokrastinací to mám obdobně...také jsem prvák trávila v přírodě a snažila se to obhájit přípravou na zkoušku z botaniky :D

    OdpovědětVymazat
  10. To byl vyčerpávající koment, takový ten, po kterém jasně víš, že ten člověk to fakt přečet a přemýšlí o tom, samozřejmě že ty patříš stopro k mým favourite!! To přece dávno víš, už od začátku, co jsi blog nastartovala, jsem se Ti věnovala, že jsem Tě nenapsala do toho článku, ty ostatní jsem tam dala, ptž byli zrovna aktuální toho večera, ale mám vás ráda všechny, váš pár vyvolených:)
    No já ty krabičky beru, jakože mi dávají určitý řád a systém, což mi dělá moc dobře, ptž taková jsem, tak uvidím, lae jasně že když budu chtít čokošku, zajdu si ju koupit nebo když ju mátina koupí, tak ju sním asi :D NO uvidíme, je to ve hvězdách, u mě by byl ted i 1 jediný den bez toho na Nobelovku, ptž jsem slušný závislák :D
    A nový článek honem honem :p

    OdpovědětVymazat